Nu folosiți serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercați să utilizati sau să le accesați serviciile din portal altfel decât prin interfața portalului sau API conform cu instrucțiunile PNA. Puteți utiliza serviciile numai în conformitate cu legea, inclusiv legile și reglementările aplicabile pentru controlul exportului și reexportului. Putem întrerupe sau înceta să vă furnizăm Serviciile în cazul în care nu respectați Termenii și condițiile noastre sau politicile noastre sau dacă investigăm suspiciunea de conduită incorectă.
Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra lor sau asupra conținutului pe care îl accesați. Nu puteți utiliza conținutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepția cazului în care obțineți permisiunea noastra sau a proprietarului conținutului sau dacă legea permite acest lucru. Acești Termeni și condiții nu vă dau dreptul de a utiliza nicio marcă sau logo în cadrul Serviciilor. Nu eliminați, ascundeți sau modificați nicio declarație legală afișată pe sau împreună cu Serviciile.
Serviciile noastre afișează un anumit conținut care nu este PNA. Responsabilitatea acestui conținut revine exclusiv entității care îl face disponibil. Este posibil să examinăm conținutul pentru a stabili dacă acesta este ilegal sau încalcă politicile noastre și putem elimina sau refuza să afișăm conținut care credem în mod rezonabil că încalcă politicile sau legea. Dar acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conținutul; prin urmare, nu presupuneți că îl examinăm. În ceea ce privește utilizarea serviciilor dvs., vă putem trimite anunțuri despre servicii, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări. 
Unele dintre serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu folosiți aceste servicii într-o manieră care vă distrage și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Administratorii PNA va sigura ca datele cu caracter personal vor fi stocate si utilizate in acord cu reglementarile DGPR. Pentru mai multe informatii privind datele cu caracter personal, precum si relementarile GDPR puteti gasi la Protecția datelor în conformitate cu RGPD

Inapoi