Autoritățile locale sau agențiile de guvernamentale centrale pot utiliza Punctul Național de Acces pentru a accesa seturi de date ale Sistemului de Transport Inteligent de la organizații acreditate sau să furnizeze date proprii. De asemenea, acestia au posibilitatea sa actualizeze datele PNA sau isi pot acualiza (propriile) datele utilziand seviciile de tip abonament.

Pentru a crea un cont pentru institutii guvernamentale, alegeti optiunea Guvernment pentru Selectati un rol: de pe formularul de creare a contului.

La crearea contului, puteti alege sa fiti Utilizator si furnizor de date. Aceasta optiune va permite sa actualizati seturile de date PNA cu datele activitatilor (legate de transport si trafic) dumneavostra.

Dupa crearea contului, utilizatorul logat poate accesa optiunea Contul meu pentru a descarca documente si fisierele utile actualizarii datelor:

Lista cu documente care pot fi descarcate o puteti gasi in Descarcati:

Daca detineti un cont PNA, confirmat prin email, puteti crea alte conturi subordonate contului dumneavostra. Aceste conturi, create de dumneavostra, nu au nevoie de confirmare prin email si au acelasi rol cu cel al contului dumneavostra.

Crearea contului se poate face din Contul meu, tab-ul Conturile mele:

Fiecare utilizator are la dispozitie un raport (centralizator) cu numarul de inregistrari adaugate in PNA de acesta sau de utilizatorii subordinati (*) acestuia:

 

Inapoi